Friday, December 31, 2010

fenomena tsufahmi melanda....

Posted by mila at 6:48 PM

Sana sini orang cakap pasal kejayaan pasukan bola sepak kebangsaan / lbh di kenali dengan jolokan "harimau malaya" menjulang Piala AFF Suzuki..kat warung abah aku je semua orang dah jadi pengulas sukan....semua orang bercerita, bergembira & berbangga atas kejayaan tersebut...

Rasanya belum terlambat la aku nak ucap TAHNIAH, TAHNIAH & TAHNIAH jugak....ehh mana ade lambat kan....semua media cetak & elektronik masih ghairah keluarkan cerita itu...kira okey la kan...

yg plg hot selain kejayaan pasukan negara tu mestilah kehebatan penjaga gol, khairul fahmi che mat (apek)...mana taknya bola dengan tangan dia macam magnet U-S...saling tarik menarik & MELEKAT kau...

aku mls nk cite byk2 pasal apek ni sbb semua org dah tau psl kecekapan dia lbh2 lagi menidakkan sepakan penalti drpd Firman laser...setakat aku tulis ni skg ni seramai 200230 org yg dah mengeLIKE fanpage fahmi..dgn komen2 yg mengalir deras bak air kt sg congkak..hehe..dasat x dasat....paper utusan malaysia hari ni muka depan : twitter Khairul Fahmi ke lima tertinggi di dunia....wahhh...kau mmg dasat bro..fenomena tsufahmi tgh melanda skg ni.....bukan fahmi je....awek dia yg tiba2 drpd nobody jd somebody yg tkenal skg ni....


x kisah la org layan ke x layan sukan ni...tp ak ttp peminat setia..sbb selama ni apa je sukan yg melibatkan pemain malaysia, ak akn jadi penonton plg setia..(klu masa free)...lagi2 sukan peberet aku...mgkn sbb ak sendiri main table tennis utk wakil sekolah smpailah zmn blaja kt poli dulu..org selalu kate org pmpuan ni tgk bola sbb de player hensem2 je...tp sbnrya bg aku, skill lg pntg drpd muka hensem...itu yg lg seksiuuuutttt....

0 comments on "fenomena tsufahmi melanda...."